2014. szeptember 4., csütörtök

Skinship [TaeKai]

Ez egy egyperces szeretett volna lenni, de szerintem inkább kétperces. XD 

Annyit érdemes tudni az elolvasása előtt, hogy Taemin és Kai a való életben is legjobb barátok (együtt voltak tanoncok az SM-nél). Ha van szabadidejük, akkor a mai napig találkoznak, és a Dispatch is lekapta őket ahogyan sétálgatnak (innen kaptam az ihletet). Fel-fellibbentek "félreértések" miszerint nincs-e köztük valami, mivel elég sok közöttük a skinship - ezen azt értjük, amikor átkarolják egymást, simogatják egymást, megfogják egymás kezét, ilyesmik. Taemin és Kai előszeretettel csinálják ezt és ez egyáltalán nem baj. *w* De természetesen nincs közöttük semmi a való életben. Most pedig jó olvasást ^^




- A menedzser már megint rákérdezett, hogy mi biztos nem vagyunk-e együtt. Kezd enyhén idegesíteni… - szólt Taemin, miközben Kaival oldalán sétált a sötét parkban, ahol akkor éjnek idején egy lélek sem járt a két idolon kívül.
- Ezek hülyék – forgatta a szemeit Kai. – Most attól, hogy átkarollak, már rögtön buzik leszünk?
- Ha tudnák hogy annak idején a tánc teremben egymáson kidőlve aludtunk el, akkor mit szólnának?
- Akkor már az SM is megerősítette volna – nevetett fel Kai, és vele együtt Taemin is.
- De… akkor ezentúl figyeljünk oda, hogy ne csináljunk ilyeneket. – komolyodott meg Taemin, és sóhajtott egy aprót.
- Ne már – húzta el a száját Kai – én szeretem átkarolni a vállad. Csesszék meg. – nézett oldalra legjobb barátjára, majd át is vetette karját vállain. Egy pillanatra meg is álltak a sétában, Taemin pedig tanácstalanul nézett rá vissza. Így voltak pár perc erejéig, némán; csak a távoli úton elsuhanó autók zaját és pár tücsök ciripelését lehetett hallani.
- Miért, mit szólnak hozzá, ha még a kezed is megfogom? – szólalt meg halkan Kai, és szabad kezével megfogta Taemin kezét, aki kissé értetlenül követte szemével barátja mozdulatait. – Sőt, az ujjainkat is összekulcsolom… - nézett Kai kezeikre, és lassan összecsúsztatta ujjaikat.
- Te… mit csinálsz, Kai? – vigyorgott zavartan Taemin, és hol összekulcsolt kezeikre, hol barátja arcára siklott tekintete, aki csak mosolygott rá.
- És ha még te is a derekamra tennéd a kezed… - mondta szinte suttogva, és a Taemin vállát átkaroló kezével megfogta barátja szabad kezét, majd lassan a saját derekára csúsztatta. Taemin készségesen hagyta, azonban értetlenül pislogott. – Netán… mindkét kezeddel átkarolnál. - Kai finoman szétcsúsztatta ujjaikat, majd megfogta Taemin mindkét kezét, és saját nyakába helyezte. Saját karját barátja dereka köré fonta, így kicsit közelebb húzva őt magához.
Taemin ijedten pislogott a hozzá már egészen közel lévő Kai arcára. Eddig is voltak már ilyen közel egymáshoz, de most valami mégis különbözött. Kai furcsán viselkedett, és ettől valahogy Taemin szíve akarata ellenére is gyorsan kezdett kalapálni. Nagyot nyelve cikáztatta tekintetét Kai félhomályban kirajzolódó arcának szegletein, aki csak szakadatlanul mosolygott rá. Csupán pár másodperc volt az egész, de úgy tűnt, mintha hosszú percek teltek volna el abban a pillanatban.
Aztán Kai arcán váratlanul megjelent ragyogó, fehér mosolya, és felnevetett. Taemin hirtelen felvonta a szemöldökét.
- Láttad volna az arcod!! – mondta Kai kacagva, és oldalra fordult, így újból csak szimplán átkarolták egymást. Finoman hátba verte Taemint, majd barátiasan magához húzta oldalról, és kicsit megrázta, dülöngélt vele.
Taemin érezte, hogy arca lángol; piros volt, mint a pipacs, és azt gondolta, még szerencse, hogy a sötétben ezt nem látja barátja.
- Te hülye! – ütött Kai vállába, zavartan vigyorogva. – Csak azért fagytam le, mert… megijedtem hogy valaki lefényképez minket!
- Aha… aha – kuncogott oldalra fordulva a másik. – Hát, ha észrevettek akkor… sok szerencsét a menedzserednél!

http://33.media.tumblr.com/261cebbed3a8ef790a8950b5cc6ea147/tumblr_nad8pqWIBi1qzh5sno3_250.gif 
(T3T <3)

10 megjegyzés:

  1. Ohh ez tetszett. Jongin karaktere nagyon jo volt, milyen kis vicces gyerek. Kis szeleburdi. Itt meg Taemin is tetszett. Olyan kis zavartnak tunt. Tuti hogy egy picivel tobbre gondol a masikra bar biztos hogy nem szerelem az. Xd Na mindegy tetszett az a lenyeg. Koszi.

    Kiri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És még ehhez a semmitmondó kis izéhez is tudtál írni hát én köszi te <3 T_T

      Törlés
  2. Jaaaaaaj, ez nagyon tetszett :D
    A nagy "csattanó" tényleg csattant, mintha egy döglött hallal vágtak volna képen. Azóta is csak vigyorgok. Szabályosan ugyan úgy reagáltam le az egészet, mint Taemin, csak egy elmebetegeket megszégyenítő mosoly is volt a képemen, izgatottan vártam, hogy te úristen mi lesz ebből, aztán jött a halacska. xD
    Imádtam ezt a két percet, máris jól indítottad vele a napomat :DDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Háááh ezaz! >w:D
      Örülök hogy jól sikerült "Indítani" a napod, bár én mindig úgy fogom fel hogy amíg le nem fekszek, addig nincs vége a napnak x'D De akár így akár úgy, örülök^^ És köszi hogy írtál!

      Törlés
  3. Szia!

    Ez jaj... és ismételten csak jaj. Édes volt, cukormázas volt és annyira szerettem. Igazán. :) Kai annyira Kais volt, legalábbis én, pont így képzelném el őt. De aztán persze kitudja. Mindenesetre köszönöm, hogy olvashattam! :)

    KairaNell

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így képzelem el. Annyira így. *-* Tuti hogy ilyenek lehetnek ők együtt. Szereti szívatni a kis Taemint. XD Csak meg kell nézni a billiárdos jelenetüket. :D *mindent megnéz ami TaeKai*

      Én köszönöm hogy olvastad és írtál :)

      Törlés
  4. Ez cseszettül aranyos lett, szerintem valósághűek voltak a karaktereik is, bár nem sokáig élvezhettük őket :D Kai olyan kis genya volt, Taemin meg szokásához híven lefagyott, mint a Windows, imádom őket xD ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Váhh köszönöm örülök hogy tetszett <3 :D Jajj szeretnék valami hosszabbat is írni velük. Annyira imádom TaeKait *-* bár van más hosszabb ficim de az OC és fagyasztott >< (a murderous dance)
      köszi hogy írtál ^^

      Törlés
  5. Ez nagyon édes lett! :) De így szórakozni Taeminnel... Kai gonosz volt, megérdemelt volna egy kis büntetést. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök hogy tetszett :) Kai szereti szívatni a kis Taemint, hiába a nagy férfiasság, mindig is a gyengébbik láncszem lesz XD

      Törlés