2013. december 2., hétfő

Your fragrance (+18)Y /TaeKai/

 Taemin nagy sietségben csapta be maga után a lakás ajtaját.
-    Sziasztok! – köszönt hadarva a többieknek, majd rögtön sietett is be a szobájába, hogy összeszedje a ruháit, amiket majd felvesz fürdés után. Rohanva járt végig a szobákon, és kapkodva keresgélte a cuccokat.
-    Ez meg hová siet ennyire? – kérdezte Jonghyun egy pohár tej töltése közben az asztalnál üldögélő, újságot olvasó Onewtól.
-    Szerinted? Szombat van, és hó eleje. – válaszolt, majd ismét lapozott egyet a magazinban.
-    Ohh… tényleg. – szegte fel a fejét Jonghyun miután felismert az időpontra, és immár nem is kérdezősködött tovább, mert már mindent értett. Leült az asztalhoz, és nekilátott a vacsorájának.
Eközben Taemin már állt is a zuhany alatt. Villám gyorsan mosakodott, és szinte azt se várta meg, hogy a víz eléggé felmelegedjen, csak az volt a fontos, hogy minél előbb elkészülhessen.
Nem tudott megnyugodni, egyszerűen lepkék repdestek a gyomrában egész nap, annyira várta már ezt az estét. A lehető leggyorsabban sietett haza a táncpróbájáról. Minden egyes perc, sőt, minden egyes másodperc számított neki.
A zuhanyból kijőve szinte egy pillanat alatt megtörölközött, és megdörzsölte a vizes haját. Elektromos borotvájával pikk-pakk lekapta azt a minimális, igazán nem erős szőrzetét az arcáról, bekente after shave-vel, és ezután félig-meddig megszárította a haját, hogy ne legyen csurom vizes.
Felvette a ruháit. Egy sötétkék ing, és egy fehér, feszülősebb farmer volt a mai választéka, amit már tegnap kiválasztott magának, hogy ne is kelljen gondolkodnia azon, mit vegyen fel. Megfésülködött, némileg behabozta és megigazgatta a haját, és a tükörbe nézve megállapította magáról, hogy elég jól néz-e ki.
Talán… nem rossz.
Ezután már csak egy parfümfújás, a mobiltelefonja, és a pénztálcája hiányzott ahhoz, hogy elindulhasson otthonról. Ezeket azonnal el is intézte, majd a kocsi kulcsot felkapva a polcról belebújt a cipőjébe, és egy hangos „Elmentem, majd jövök. Sziasztok!” kíséretében kisietett a bejárati ajtón.
Lefutott a lépcsőn. Ilyenkor egyszerűen nem tudott várni a liftre. Nem tudott egy helyben állni, még akkor sem, ha tudta hogy ezzel hamarabb leér.
A kocsijába beszállva a rádió automatikusan bekapcsolt. Egy jó hangulatú szám szerelmes szám szólt benne, ez az ő hangulatát is még jobban felcsigázta. Énekelni kezdett. A piros lámpánál állva tudta, hogy már nincs messze a céljától, és még több pillangó jelent meg a gyomrában. A lába járt, ujjai a kormányon táncoltak.
Parkolása után nagy léptekkel sietett a lépcsőházba, és nem is kellett messzire mennie, mert ahová érkezett, az első emeleten volt.
Az izgatottságtól szinte remegő kézzel kopogtatott az ajtón.
Mikor hallotta a lépteket, és a zár kattanását, visszatartotta a lélegzetét. Az ajtó végre kinyílt, és Taemin mosolya nagy vigyorrá szélesedett.
-    Kai-ssi…! - mondta örvendezve, és a nyakába ugrott a várva várt személynek, aki visszaölelte, és a hátát simogatta. Mélyen beszívta a nyakából és hajából azt a tipikus, jellegzetes illatot, amit annyira imádott érezni, és mindig megnyugtatta. Már rettenetesen hiányzott számára a szerelme, és most hihetetlenül boldog volt, hogy legalább egy este erejéig újra vele lehet.
Miután elengedte, már hajolt is volna felé, hogy megcsókolja őt, de Kai finoman a szájára tette két ujját.
-    Várj egy pillanatot… – mondta halkan, kedves hangvételben, maga mögé biccentve a fejét. - Tao még itt van.
-    Oh… - vette az adást Taemin, majd ő is bólintott, és egy minimálisat hátrébb lépett Kaitól.
Az imént említett EXO tag meg is jelent a háttérben, észre véve Taemint. Már épp készült elmenni, így csak felvette gyorsan a cipőjét, és egy halk „Annyeong” és egy biccentés kíséretében el is távozott a lakásból.
Taemin lesütötte a szemét, és egy aprót sóhajtott.
-    Sosem fognak megbékélni, igaz?
-    Csak idő kell nekik. – mondta Kai, és átkarolta kedvese derekát. – Gyere be.
Az ajtó bezáródott, a pár pedig nemsokára már a kanapén üldögélve nézte a kandalló fényét, két tea társaságában. Kai átkarolta Taemint, aki csak mosolyogva, lehunyt szemmel pihentette fejét szerelme vállán.
-    Istenem… csak egy kicsit… csak egy kicsit maradhatnánk tovább így, mint szoktunk. Mit meg nem adnék érte….
-    Minnie. – szólalt meg halk búgó hangon Kai, és gyengéden simogatni kezdte kedvese arcát és haját. – Örüljünk, hogy ennyi adódik. Inkább élvezzük ki azt, amink van. Mit szólsz? – mosolygott rá, mire Taemin is felnézett rá, csillogó szemekkel.
-    Igazad van. – mondta mosolyogva, majd Kai lassan közelebb hajolt hozzá, és ajkuk édesen összeért.
A csók érzésétől mindketten megborzongtak, és feljebb helyezkedtek a kanapén, hogy kényelmesebb pozícióba kerüljenek. Kai levette a karját Taemin válláról, és a csók közben mindkét kezét a hajába túrta. Taemint teljesen kirázta a hideg, és ettől a mozzanattól már az ő kezei is megmozdultak. Nem kerített, rögtön be is nyúlt a másik pólója alá, végigsimítva kidolgozott, kockás hasán. Kai kissé felszisszent a hirtelen jól eső érzéstől. Taeminre vigyorgott, aki sejtelmes nézéssel nézett vissza rá, majd enyhén az alsó ajkába harapva húzott végig ismételten a másik alhasán, ujját enyhén a boxer alá juttatva.
Kain ismét végig futott ettől egy pillanatnyi intenzív érzés, amitől immár sóhajtott egyet. Taemin szemét lesütötte, majd úgy nézett huncutul felfelé kedvesére. Rettenetesen élvezte a reakciókat, amiket kihozhatott belőle, és tudta, hogy ezzel egyben provokálja is őt.
-    Mi az? Csak nem vágynál valamire tőlem, Minnie? – kérdezte játékosan, majd feljebbült, és hirtelen a másik ajkára kapott.
Egy sokkal intenzívebb, vadabb csókot adott most Taeminnek, majd a nyelvét is bejuttatta a másik ajkai közé, eközben teljesen leteperve őt a kanapén. Miközben a nyelve ritmikusan, tökéletesen siklott a másik szájában, kezeivel az ingjét teljesen kigombolta. Miután ezzel elkészült, ajka elvált a másikétól, és rögtön áttért nyaka hófehér bőrének csókolgatására. Taemin egy hatalmasat sóhajtott, ahogy érezte, hogy a másik puha, meleg ajkai végigcsókolják az egész kulcscsontját, vállát. Ezután Kai az egyik kezével váratlanul lassan végigsimított a másik ágyékán a nadrágján keresztül, miközben a másikkal a hátsóját markolta meg. Taemin belemarkolt a kanapé szélébe.
-    Nemh.. nem megyünk át a…ah… a hálóba? – próbálta kinyögni az ötletét.
Kai szélesen mosolygott rá, és szó nélkül felállt a kanapéról. Megfogta Taemin kezét, felhúzta, és nevetve futott be vele a takarosan rendbe rakott hálószobába.
Taemin elkapta a jó pillanatot, mikor Kai pont háttal állt neki, és szemben az ágynak. Egyszer csak gyengéden az ágyra lökte kedvesét, aki kezével tompítva érkezett arccal az ágyneműnek, és rögtön meg is fordult felé.
-    Mi ez a nagy dominánskodás? – kérdezte viccelődve, és feljebb mászott az ágyon.
Taemin ekkorra levette már saját nadrágját, így csak egy bokszer és egy kigombolt ing borította a testét. Lassan Kai fölé mászott, és huncut vigyorral ő is elkezdte kigombolni a másik nadrágját. Gombja babrálása közben egészen közel hajolt, és miután lehúzta a sliccet, meglátta Kai immár erősen felfelé meredő férfiasságát. Egy leheletnyi csókot adott rá a bokszeren keresztül, mire Kai jobb kezével az ágyéka felett hajoló Taemin hajába túrt, és enyhe nyomással adott jelet vágyainak.
Taemin jól tudta mit jelent ez. Lehúzta Kai nadrágját teljesen, és eldobta. Már rajta is csak egy bokszer és egy póló volt. Taemin féloldalasan lehúzta Kai alsóneműjét, hogy csak csípőcsontja és ágyékának felső része látsszon ki. Apró csókokat lehelt a vékony, érzékeny bőrfelületre, mire Kai ismét a hajába túrt, ujjaival izgalmában játszadozott a tincsekkel. Taemin kinyújtotta nyelve hegyét, és enyhén végighúzta azt az imént csak csókokkal hintett testrészen. Kai simogatásából érezte, hogy kedvese egyre izgatottabbá válik. Szabad kezével immár lehúzta bokszere másik felét is, de a lényeg még mindig nem látszott ki. Nyelvét alhasán végigvezetve áttért a másik oldalra is, és érezte, hogy szerelme kezd türelmetlenné válni. Immár mindkét kezével beletúrt a hajába, enyhe nyomást gyakorolva a fejére. Taemin  Lassan lehúzta az alsónemű középső részét is, és teljesen eltávolította. Előtte meredt Kai immár teljesen akcióra kész, duzzadt, forró férfiassága, amely csakis arra epekedett, hogy végre birtokába vegye valami.
Taemin már ki is nyújtotta a nyelve hegyét, hogy végignyaljon rajta, azonban csak pár centire tartotta azt a testrészétől. Kai szinte megőrült, Taemin pedig ezzel teljesen tisztában volt.
Egyszer csak felegyenesedett, és Kai felé mászott, akinek már teljesen kipirult az arca, tekintete csillogott, száját enyhén nyitva hagyva zilált.
-    Mih.. Minnie… - szólította meg kérlelő hangon kedvesét.
-    Mi az? Csak nem vágynál valamire tőlem, Kai-ssi? – vigyorodott el gonoszul Taemin, ismételten direkt provokálva saját mondataival Kait. Ezután hirtelen hozzányomta saját csípőjét az övéhez, ezzel egy halk nyögést kihozva a másikból.
Kai egy másodpercet sem hezitált. Máris felült az ágyon, megfogta kedvese vállát, és egy határozott mozdulattal maga alá fordította őt.
Taemin csak vigyorgott, hiszen ő pontosan ezt akarta. Kai teljesen felé feküdt, és a füléhez hajolt.
-    Most… iszonyatosan meg leszel..
Az EXO táncosa teljesen beindult. Szinte letépte magáról a pólót, és Taeminről is eltávolította a maradék ruhadarabokat. Immár mindketten teljesen meztelenül feküdtek egymáson, forró testtel, egymás porcikáinak látványát mohón emlékezetükbe vésve.
Kai magukra borította az egyik vékony paplant, ami az ágyon volt mellettük, hiszen mégiscsak valamilyen szinten hideg volt a lakásban. Így izgalmasabb is volt a dolog, mert nem látták előre, hová is tart épp a másik keze.
Folyamatosan egymás szemébe néztek. Egymás szempárját fürkészték a halványsárgás fényben, amit a kislámpa adott. A vadság ellenére mindig ott volt közöttük az a gyengéd, óvó szerelem, amit senki sem tudott megrendíteni semmivel.
Kai lassan végignyalt jobb kezének középső és mutató ujján, majd egyből Taemin bejáratához helyezte, aki ezt érezve készségesen széjjelebb rakta a lábait. Kai elsőként az első ujjával kezdte el előkészíteni, majd mikor látta Taemin tekintében hogy ez nem jelentett különösebb dolgot, immár a másik ujját is felhelyezte, ami azért látszott, hogy sokkal kellemetlenebb érzésnek bizonyult a számára. Mivel nagyon ritkán találkoztak, Taemin teste sosem tudta igazán megszokni ezt, de már lélekben tudta, hogy az enyhe kellemetlenség megéri a végeredményt.
-    Van síkosítóm.
Gyorsan kihúzta a mellettük lévő fiókot, kivéve belőle a lila flakont. Jócskán nyomott rá az ujjaira.
Bár ez jócskán megkönnyítette a dolgot, azért teljesen nem volt így sem fájdalommentes a dolog, ezért mielőtt Kai a harmadik ujját is bevette volna a játékba, megcsókolta Taemint, hátha így kicsit jobban elveszi róla a figyelmét.
Nem húzta az időt, lassan, gyengéden felhelyezte mindhárom ujját. Bár csókolóztak, látta, hogy Taemin így is összehúzza a szemöldökét közben.
-    Ssh.. mindjárt jobb lesz, csak lazíts. – suttogta, mire Taemin csak aprókat bólogatott.
Kai finoman mozgatta az ujjait, míg nem érezte, hogy kedvese elég laza. Kedvesét tovább csókolgatva lassan helyettesíteni kezdte ujjait már régóta meredező hímtagjával, és a sikamlós érzéstől felnyögött.
-    Aah…
Taemin csak nyelt egyet, és próbált olyan laza maradni, amilyen csak tud. Ilyenkor mindig lecsukta a szemeit, átkarolta szerelme nyakát, és hagyta, hogy vigyázzon rá. Hagyta, hogy a jó érzések hatalmukba kerítsék kettejüket.
Kai már nagyon szerette volna sokkal intenzívebbre venni a tempót, de csak Taeminre gondolt. Egészen lassan kezdte el csípőjét mozgatni, és minden egyes lökéskor kéjesen nyögött egyet. Csak várta, hogy partnere is felvegye a kényelmes ritmust.
Egyre nagyobb volt a szinkron kettejük között, így már a tempójuk is begyorsult. Kai kísérletezett a mélységgel is, míg nem csípője már teljesen Taemin hátsójához nyomódott. Kedvese arcát fürkészve látta, hogy már ő is teljesen ellazult, apró sóhajai, nyögései azt igazolták, hogy élvezi.
Kai még jobban begyorsított. Egyik kezét Taemin csípőjén pihentette, másikkal pedig elkezdte simogatni az ő férfiasságát is. Egyre inkább érezte magán, hogy nem fogja már sokáig bírni, és Taeminen is ugyanezt vette észre. Hiába, a kevés együtt töltött idő után a vágyuk sokkal felfokozottabb és törékenyebb.
Az a bizonyos érzés kezdett egyre inkább előtörni belőlük… a tempó növekedett, a zilálások felgyorsultak, a nyögések egyre hangosabbá és kéjjel telibbé váltak. Nemsokára mindkettejüket elérte a hatalmas gyönyör.
Taemin enyhén belemarkolt Kai hátába, aki verejtékes testtel borult rá. A levegőt nagyon szaporán vette, látszott rajta, hogy teljesen kifáradt.
Taemin magához ölelte, és simogatta a haját.
-    Annyira… annyira szeretlek… - mondta bágyadt hangon, mire a másik felnézett rá, és kipirult arccal elmosolyodott.
-    Én is téged. Nagyon nagyon. – tápászkodott feljebb, és végigsimított az arcán, majd egy apró csókot lehelt a szájára. Mellé feküdt az ágyon, és átkarolta, Taemin pedig a fejét pihentette a mellkasán.
Egy jó darabig feküdtek még így egymás mellett. Nem szóltak egy szót sem, egyszerűen csak örültek annak, hogy most itt lehetnek egymásnak. Hogy érezhetik közelről egymás illatát, hallhatják egymás szívdobogását, érinthetik egymás bőrét, ott és úgy, ahogy ők akarják. Hogy legalább ennek a pár órának az erejéig úgy érezhetnek, mint egy igazi szerelmes pár.

http://p.coldline.hu/2013/12/23/1285116-20131223-oS4VXa.png

***
Köszönöm az olvasást!
Kérlek segítsd az írói munkámat azzal, hogy értékeled egy kattintással, és írsz véleményt a bejegyzés alatt! :)

6 megjegyzés:

  1. Woooow, ilyen ficcet még nem olvastam ahol a TaeKai páros merül fel, de nagyon imádtam! Egyetértek Viával, ez annyira szexi volt és szerelmes. Egész idő alatt kellemes bizsergést éreztem és libabőrös lettem tőle olyan jó :D

    VálaszTörlés
  2. Három éven írtad már, de én még csak most találtam rá. És imádtam. Egyszerűen elképesztő jó lett, imádom a TaeKai párost *-*
    Ha lesz időm, elolvasom a többi ficit is ^^

    VálaszTörlés
  3. Már elég régi írás, de én is csak most találtam rá, hogy el kezdtem shippelni ezt a párost. Tényleg nagyon jó, el fogom olvasni a többi írásod is.

    VálaszTörlés
  4. Olyan aranyos! Én mindjárt megzabálom ezt a kettőt. A TaeKai a kedvenc párosom és annyira ritkán találok róluk fanfiction-t, főleg ilyen jót.

    VálaszTörlés