2013. december 6., péntek

Drunken SHINee - 1/2


- Biztos hogy jó ötlet ez? - Kérdezte bajjósló arccal Key, miközben azt a bizarrul kevés információval ellátott, átlátszó folyadékkal teli üvegcsét nézte, amelyet Minho épp az asztaluk körül ülve próbálkozott kibontani.
- Nyugi már, a rajongóink csak nem akarnak nekünk rosszat - tekerte tovább, de nem sikerült kibontania. - Ah, hát ezt nem hiszem el... Hyung bontsd már ki! - nyújtotta oda az üveget Jonghyunnak, akinek egy mozdulattal sikerült kibontania.
- Ah, a kigyúrt macsó - vigyorgott Onew, miközben nyomkodta Jonghyun befeszített karizmait.
Eközben Minho elkezdte tölteni a kis kupicáikba a gyanús folyadékot. Hogy mi is volt  ez? Még ők maguk sem tudták: csak annyit tudtak a palack eredetéről, hogy egy külföldi rajongó küldte nekik ajándékként, miszerint ez egy tradicionális ital az ő országában. És mivel az öt srácnak most épp pont akadt egy szabad együtt töltött estéje a lakásukon, Minho felvetette az ötletet, hogy kóstolják meg.
- Ah, Jézusom, már a szaga is milyen erős..!! - fogta be az orrát Taemin.
- Haha, Taemin-ah, te már a gőzétől is berúgsz, talán inkább nem is kéne megkóstolnod! - viccelődött Key.
A többiek nevettek, Taemin pedig puffogni kezdett.
- Már felnőtt vagyok, mint ti, úgyhogy igen is inni fogok!
- Rendben. Ki fogja hánytatni? - Kérdezte Minho a többiekre nézve, mire ők ismét felnevettek.
- Fogadjunk, hogy leiszlak, Choi Minho! - mondta határozottan a makanae, miközben az egyik mutatóujjával a hyungjára mutatott. A többieknek elakadt a szava, csak meglepetten pislogtak a csapat legfiatalabbig tagjára.
- Na, hogy felbátorodtunk! - szólt Minho, miután kitöltötte az utolsó kupicát is, ami Taeminé volt, és csordultig teletöltötte. Odatolta hozzá.
- Állj! Ennek valami tétje is kell hogy legyen! - állt fel Jonghyun az asztaltól izgatottságában.
- Jó! Rendben! - helyeselt Minho és Taemin magabiztosan.
- De mi legyen..? - tanakodott Onew, de eközben úgy tűnt, Keynek már van valamilyen ötlete, mert ő csak az asztalra borulva nevetett.
- Mire gondolsz Key? - vigyorgott rá Jonghyun.
- Áááh, nem, nem, ez túl meredek! - fuldoklott a nevetéstől Key.
- Na mondd már!! - sürgette Minho.
Key letörölte a könnyeit.
- Aki veszít, annak az első fanfictiont amit találunk az interneten és róla szól, azt meg kell valósítania.
Jonghyun felvisított és elkezdett tapsikolni meg dülöngélni, Onew harsányan nevetett. Taemin csak zavarában vigyorgott, és Minho hamar felháborodott.
- Hé! Ez így nem igazságos! Mert mi van ha épp velem kell valamit csinálnia? Akkor hiába nyertem!
- Van egy jobb ötletem. Játsszunk mindannyian, és addig iszunk, amíg két ember ki nem dől. És annak a két embernek kell megvalósítani a fanfictiont. Hm? - ötlötte ki az ötletet Onew.
- Eh?! Hé hé nem erről volt szó, én csak Taeminben és Minhoban gondolkodtam!! Arról nem volt szó hogy én is benne lehetek!! - mondta Key.
- Na, Key-gunnie ne legyél már ilyen, légy férfi, vállald csak be! - boxolt vele a vállába Jonghyun.
- Ah, na jó... - adta meg magát Key - az egyik úgyis biztos hogy Taeminnie lesz... majd legfeljebb beöltöztetjük a My first kiss-es szexi rucijába - nevetett fel, majd nyújtotta a feles poharát. - Ide azt a löttyöt!
- Ez a beszéd! - mondta hangosan Jonghyun, majd odahúzta magához az üveget, és letekerte a kupakját. Elkezdte tölteni a következő kört.
- Én aztán biztos nem fogom.. - motyogta magában elszántan Minho, és Taemin is nagyon koncentrált fejet vágott. Tudta hogy mindenki tőle várja el az első kidőlést, de belül tényleg elhatározta, hogy igenis bebizonyítja, hogy ő bírni fogja!
- Fenékig! - szólt Onew, és lehúzták az első kört. Ez a bizonyos ital olyan erősnek bizonyult, hogy az egész lakás zengett a köhögéstől, Jonghyun és Taemin még fel is álltak, és mászkáltak a konyhában.
- E-ez.. *köh*.. mi a.. mi ez?? - kérdezte Key eltorzult arckifejezéssel, a torkát fogva.
Minho összevont szemöldökkel, nagy nyelések kíséretében pásztázta az üveget, hátha talál rajta feliratot. - Megnézem a dobozát.. - kelt fel a székből, de már kissé meg is szédült. - Huhh! Ez nem kispályás... - Csak nézte a dobozt, és próbálta elolvasni a betűket rajta.
- Valami "pájj-inn-ká" - próbálkozta elolvasni a feliratot, és a többiek ismét röhögtek.
- Szerintem inkább ne próbálkozz! A lényeg hogy iszonyatosan erős... - ült le ismét Jonghyun. - Viszont ennek van egy kis gyümölcsös utóíze is, nem? Ti nem érzitek?
- Ez jelzi hogy legalább nem tisztaszeszt nyelünk... - mondta nyugodtan Onew, aki meglepő módon nem szenvedett úgy a pia erősségétől, mint a többiek. Sőt, el is kezdte kitölteni a következő körét.
- Odani, micsoda magabiztosság! - Nyújtotta neki a poharát Key, majd Taemin is, akire bátorsága láttán félszegen sandított Minho.
Feles felest követett. Nem is kellett sok ebből a rendkívül erős italból, hogy teljesen lerészegedjen a csapat. Már alig tudták kitölteni a következő kört, az ital össze vissza löttyent miközben Jonghyun próbálkozott az öntésével. Onew átvette.
- Na add ide, majd én - mondta majd ő egészen szépen ki tudta még tölteni. Ő volt a legkevésbé részeg.
- Nézzétek Taeminniet! - nevetett fel Jonghyun és ujjal mutatott az asztalra borult Taeminre, akinek az álla az asztallapon nyugodott, mellette a kezeivel. Széles mosollyal az arcán lassúakat pislogott, szeme csillogott, arca piros pozsgás volt.
- Hajjjrá hajjjjjrá bajnokkk...!! - rázta meg a vállát a mellette ülő Minho, aki már alig tudta megformálni a szavakat.
A következő körön már látszott, hogy a végét járja a játék. Taemin alig tudta a szájába önteni az adagját, a fele melléfolyt, és csak jó pár másodperc után volt képes lenyelni azt a keveset is, amit sikerült a szájába juttatnia. A többiek is kínlódtak, talán Onewt kivéve. Bár neki se sok látszott már a szeméből, de ő egészen nyugodtan tűrte az ivászatot.
- Nemmm kéne valamii... zene..? Zenét!! - kiáltott affektálva Key, majd felállt a székről. Alig tudta először megtartani az egyensúlyát, majd tántorogva odament a hifihez, és bekapcsolta. Épp az egyik Michael Jackson CDjük volt bent, és megszólalt a "Bad" c. szám.
Taemin felbátorodott, és felállt a székéről. Alig tudott kikászálódni a szék mögül, és betolni se tudta rendesen, csak ferdén. Bizonytalan mozgásán annyira nevettek a többiek, hogy Jonghyun hátraborult a székkel, amin még jobban szakadtak a röhögéstől.
- FIGYELJETEK!!! - kiáltott hangosan a részeg Taemin, és táncolni kezdett. A többek nagyon meglepődtek, mert amilyen instabilan állt fel az előbb, annál stabilabban táncolt MJre. Hiába, neki annyira a vérében van a tánc, hogy semmi sem befolyásolhatja ebben. A többek tapsoltak, Jonghyun pedig elkezdett énekelni, és annak ellenére hogy ő is meglehetősen részeg volt már, igazán tisztán kijöttek neki a hangok.
Taemin egyszer csak elkezdett minden előjel nélkül sztriptízelni. A ruhája levetésén már jobban látszott hogy mennyire be van rúgva, mert alig tudta levenni a trikóját - mikor a fején megszorult, megtántorodott, és nekiment a falnak. Ekkorra már szó szerint sírtak a többiek. Aztán végül sikerült levetnie, és megpörgette a feje felett, majd eldobta - egyenesen Minho fejére, aki elkezdte azt imitálni, mintha egy megszállott Taemin fangirl lenne. Lelkes arckifejezéssel ölelgette Taemin levetett felsőjét.
Jonghyun verte az asztalt, Key pedig már nem bírta nézni, annyira folytak a könnyei. Végül a számnak vége lett, és Taemin vissza indult a helyére. Azonban a székre való visszaülés már nem ment olyan jól mint a felállás, mert Taemin szabályosan melléült a széknek.
- Auh! - Kiáltott fel miután a földre érkezett. Természetesen a többiek hahotáztak, de Minho azonnal felállt, és felsegítette. Végül mikor sikerült helyet foglalnia a táncosuknak, újabb kör következett.
Ez után a kör után Minho gyomra nem bírta a kiképzést, és el kellett szaladnia a vécébe. Taemin csak ráborult az asztalra, és úgy nézett ki, hogy úgy is marad.
- Minnie.. - böködte Jonghyun, de se kép se hang, Taemin mélyen aludt.
- Elmegyek megnézem mi van Minhoval - mondta Onew, majd felállt, és továbbra is meglepő stabilsággal kiment a vécéhez.
- Lehet hogy megvan a két vesztes?! - Vigyorgott Key, és nagyon izgatott  lett. - Milyen beteg fanfictiont találjunk nekik?? - tartott egy ötöst Jonghyunnak, aki belecsapott.
- Hhháátt... Azzért, nee olyan durvát. - mondta. Ő se nagyon tudta már jól artikulálni a szavakat, pöszén beszélt, és már kezdett álmosodni.
Eközben Onew odahajolt a vécére görnyedő Minho mellé.
- Jól vagy, barátom?
- Ighh... öööÖÖEE - próbálkozott kommunikálni a rapper, de ismét öklendezni kezdett.
- Jól van, jól van - veregette a hátát Onew - ezután lepihensz jó? Taemin már ki is dőlt.
- Na ne, én nem leszek vesz... ÖÖÖEE~
- Jól van csak nyugi! - próbálta nyugtatgatni, majd az ekkor már mögöttük álló Keyre és Minhora is ránézett.
Minhot ezután úgy kellett a hálóba segíteni, és még szinte le se rakták, de már el is aludt. Taemint Jonghyun hozta a kezébe, és rakta szintén az ágyába. Ezután ásított egyet.
- Komollyan... énn... mindjárt elalszok...
- Ez a pia... ez méreg... - mondta fancsalodott képpel Key.
- Én is érzem, de azért nem vagyok annyira rosszul mint ti - mondta Onew.
- Mert te egy alkoholfeldolgozó üzem vagy!! - mondta Key.
Onew csak vigyorgott.
- Tényleg! Akkor holnap kiválasztjuk ugye? Mármint a fanfictiont.
- Hát persze! - vágta rá Jonghyun. - de valami nagyon jót kell ám kiválasztani!
A többiek helyeseltek, majd kis idő múlva már ők is az ágyukban szunyókáltak. Vajon milyen fanfiction fog megvalósításra kerülni?

to be continued...

Tovább a második részre

***
Köszönöm az olvasást!
Kérlek segítsd az írói munkámat azzal, hogy értékeled egy kattintással, és nagyon jól esne egy vélemény a bejegyzés alatt! :)

6 megjegyzés:

  1. Éééééés jó szokásomhoz híven én vagyok megint az első kommentelő! :D Ma is, mint, minden nap, felnéztem a runaway ficc oldaladra, de ott nem volt friss fejezet, ám mikor megláttam jobb oldalt a oneshot névvel ellátott kisképet nagyot visítottam örömömben. Úgyhogy el is olvastam nyomban ezt a fél ficcet. Hát végig röhögtem az egész annyira nagyszerű volt. Szinte tudtam hogy a jófajta magyar pálinka az a "lötty". Remélem a minőségi, 51 fokos fajtából kaptak, ma pont szilva pálinkát ittam, méghozzá házi pálnikát. Hát én is összehúztam a szemem tőle, így totál átéreztem a helyzetet. Mind sík részeg és na nincs jobb szó rá imádtam!!!!!! Minnie vitte a pálmát és végre egy kis 2Min-nek lehetünk szemtanúi :D Hiába mondta Jonghyun hogy ne legyen durva fanficc választás én arra szavazok, hogy igenis valami meredek és szenvedélyes legyen :D Kitty annyira nagy rajongód vagyok, hogy arra nincs szó. Folytaaaaaasd!!!!

    VálaszTörlés
  2. ezhihetetlenjóóóóóóó *------------------* FOLYTATÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. mennyit röhögtem :DDDDD remélem valami jó húzós fanficet választanak nekik :P Várom a 2.részt:) ^^

    VálaszTörlés
  4. Kitty, miért kínzol újból? Esetleg a napokban nem teszed fel a folytatást? *_____* Kérleeeek!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Imádtam!!!!! ÚÚÚÚÚgy várom a folytatást!!!!!!! Fighting!!! :D :3

    VálaszTörlés
  6. Ohjaj, a jó kis kerítésszaggató házipálinka mindenségit! xDDD
    A múltkor megpróbáltam elolvasni ezt, amikor megnyílt az oldal, de el kellett mennem, aztán meg elfelejtettem. De most baromi nagyokat röhögtem rajta XD Várom a folytatást, nagyon érdekel, hogy mit választanak a fiúk, és főleg az, hogy ezt hogyan fogják kivitelezni! :'D Légyszi, gyorsan írd meg, és tedd fel, mert látod, hogy sok embert érdekel *-*

    VálaszTörlés